OHX40 JOOGA

Of Happiness x 40 tarjoaa joogaelämyksiä erilaisissa miljöissä ympäri Suomea, pääasiassa kuitenkin Helsingissä.

Viime kesän supersuositut Löylyn terassijoogat saavat jatkoa myös tänä kesänä! Joogat järjestetään kesäkuukausina torstai- ja lauantaiaamuisin.

Mesimarjalla on vakiotunnit perjantaisin Gaia Vallilassa. Heinäkuun loppuun asti Yin Stress Away klo 18-19.30. Tervetuloa mukaan!

Kauttamme voi myös varata yksityistunteja, yksityisopetusta pienille ja isommillekin ryhmille.

Sydämellisesti tervetuloa löytämään sisäinen rauhasi ja tekemään joogan avulla maailmastasi hieman harmonisempi paikka!

LÖY­LYN TE­RAS­SI­JOO­GAT

Kesän aikaiset aamujoogat järjestetään 1.6.-2.9.2017 säävarauksella Löylyn upealla ja rauhallisella yläterassilla klo 7.30 alkaen.

Nautitaan upeasta merelle avautuvasta maisemasta ja virkistävästä meri-ilmasta aamuharjoituksen lomassa. Noin 65-70 minuuttia kestävän harjoituksen aikana liikumme monipuolisesti kehoa kuunnellen. Kehon herätyksen jälkeen saat jatkaa saunaelämykseen ja uimaan tai jäädä nauttimaan kesäpäivästä sekä kahvilan antimista terassille.

AAMUJOOGA ja SAUNA (sis. pyyhkeen, pefletin ja pesuaineet) 25€
AAMUJOOGA 15€
5 x AAMUJOOGA 60€ (myynnissä Löylyssä -osto paikan päältä)

Varauksia tulee olla minimissään 10, jotta jooga toteutuu. Maksimissaan mukaan mahtuu 40 henkilöä.

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/678150512388836/
Varaukset: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi/of_happiness_x_40/classes

HY­VÄN­TE­KE­VÄI­SYYS­JOO­GA KA­PU­A -PRO­JEK­TIN KANS­SA

Lauantaina 1.7. joogaamme Löylyn terassilla naisasioiden hyväksi! Kapua projekti esittäytyy ja Ohx40 -tuotteita on esillä. Jokaisesta ostosta lahjoitamme 5€ Kapua projektille Kirgisiaan. Jooga englanniksi.

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/1455457404493028

LÖY­LYN AA­MU­JOO­GA JA SAU­NA TAK­KA­HUO­NEES­SA jat­kuu taas 23.9.2017

Järjestämme syksyn ajan (23.9.-16.12.2017) aamujoogaa Löylyn takkahuoneessa joka lauantai.

Hintaan 25 € kuuluu jooga ja saunaelämys klo 10-12:30. Noin 65-70 minuuttia kestävän joogan aikana tehdään monipuolinen harjoitus kehoa kuunnellen. Virkistävän harjoituksen jälkeen saat nauttia lämmöstä upeissa puitteissa Löylyn saunaosastolla ja pulahtaa jopa veteen, jos siltä tuntuu. Halutessasi voit jäädä nauttimaan Löylyn kahvilan herkuista tai ravitsevasta lounaasta.

Sitovat ilmoittautumiset: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi/of_happiness_x_40/classes

Lisätiedot päivittyvät elokuun aikana.

GAIA VALLILA

Mesimarja ohjaa kesä-heinäkuussa vakiotuntinaan Gaia Vallila -joogastudiolla perjantaisin Yin Stress Away -tunnit klo18.00-19.30. Sydämellisesti tervetuloa mukaan rentoutumaan ja pysähtymään itsen äärelle. 

Elokuusta (2.8.) alkaen Mesimarjalla on kaksi vakituntia perjantaisin:
Klo 17.00 Yin & Yang 60min & 18.15 Yin Stress Away 90min

Lisätiedot joogastudiosta löydät täältä: http://www.gaiavallila.fi

YK­SI­TYIS­TUN­NIT

Järjestämme räätälöityjä tunteja tilauksesta yksityisiin ja ryhmien tarpeisiin. Oli kyse tekniikan hiomisesta, yrityksen virkistyspäivästä tai vaikka polttarijoogasta, löydämme varmasti tarpeisiinne sopivan joogatunnin.

Mesimarja ohjaa joogaa ja erilaisia kehonhuolto-/rentoutustunteja. Mesimarja on erikoistunut lempeään, kehoa kuuntelevaan Flow-joogaan, Yin -joogan ja shiatsun saloihin sekä ilmajoogaan.

Kaisa ohjaa pilatesta ja tanssillisia tunteja.

Ota yhteyttä: yoga@ohx40.com

Yksityistunnin voi myös kätevästi varata ajanvarausjärjestelmästä: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi/of_happiness_x_40/services

NATURAL HIGH HEALING FESTIVAL

Mesimarja ohjaa Natural High Healing Festivaleilla kaikille avoimet tunnit, Intuitio workshopin ja Yin & Yang Yogan. Rakkausfestival valtaa Uudenkaupungin maat torstaista 6.7. sunnuntaihin 9.7.2017. Sydämellisesti tervetuloa mukaan! <3

Pe 7.7. klo 14.00 -> Intuition virta workshop @ Green Power stage

“Tässä lähes kaksituntisessa työpajassa perehdymme intuitioon. Mikä estää meitä kuulemasta sisimpäämme? Miksi emme usko oikeassa olevaa pientä ääntä sisällämme? Mikä on esteenä luottamukselle? Vapautamme sydämen kahleet ja annamme luovuuden päästä valloilleen!

Intuition virta – vapautta ja herkkyyttä, oman itsen kuuntelua – sisältäen alkumeditaation, sydämen alueen avauksia, runsaasti vapaata liikettä, free flow joogaa ja pitkän loppurentoutuksen jooganidralla.

Tämä vapaustyöpaja on SUOMEKSI.”

La 8.7. klo 17.30 -> Balance Way -Yin / Yang Yoga @ Happy Main Stage

“Tämän jooga-tunnin aikana tutustumme sekä Yin- että Yang-energioihin. Aloitamme lyhyellä ohjatulla meditaatiolla, tarkkaillen nykyhetkeä. Kun olemme löytäneet yhteyden sydämissämme, itseämme kuunnellen alamme kiinnittämään huomiota kehoon. Hitaasti etenemme kohti aktiivisempaa yang-harjoitusta. Aktiivisuuden jälkeen Yin-energia alkaa virrata ja huomaamme kuinka liike rauhoittuu. Lopetamme Yin-asanoihin ja Shavasanaan. Elämä on aina molempia – aktiivisuutta ja passiivisuutta, ei ole toista ilman toista, kyse on tasapainosta. Tämän työpajan kieli on ENGLANTI. Kaikki sielut ovat tervetulleita.”

Lisätiedot: http://naturalhighfestival.fi

SAA­RIS­TO­JOO­GA­BRUNS­SIT HEI­NÄ­KUUN KES­KI­VIIK­KO­AA­MUI­NA

Ensimmäinen saaristojoogabrunssi järjestetään keskiviikkona 12.7. klo 8.00-12.00 Summer Sauna -lautalla. Tämä kelluva alusta tuo lisähaastetta tasapainoiluun vahvistaen läsnäoloa omassa kehossa harjoituksen ajan. Aamupäivän ohjelmaan sisältyy 75min Flow -joogaharjoitus, ravitsemustiedon luento, sauna & uinti, brunssi ja saunalautan yksityiskäyttö neljän tunnin ajan. Tule rentoutumaan ja virkistäytymään upealle lautalle!

Mukaan mahtuu maksimissaan 24 henkilöä. Lisätiedot päivitetään pian.

SAA­RIS­TO­JOO­GA -HY­VIN­VOIN­TI­TA­PAH­TU­MA ES­POOS­SA 27.8.

Tästä uudesta tapahtumasta päivitämme lisätietoja lähiviikkoina. Luvassa huikea hyvinvointipäivä villiyrttien, joogan ja kehonpainoharjoittelun parissa.

INHALE / EXHALE -TAPAHTUMA SUVILAHDESSA 9.-10.9.2017

Syksy saapuu, mutta ei syytä huoleen. Onneksi syksylläkin riittää tapahtumia! Yksi näistä on uusi tapahtuma Inhale / Exhale Helsingin Suvilahdessa. Olemme täällä mukana brändimme kanssa ja Mesimarja ohjaa kaksi ilmaista näytetuntia. Lisätietoja tulossa pian.

Linkki järjestäjän tapahtumasivulle: https://www.facebook.com/events/659197570937343

MESIMARJA

Ensimmäisen kerran kävin kokeilemassa joogaa teini-iässä vuonna 1999. Jooga tuntui silloin jo omalta, mutta joogapolkuni on ollut mutkikas sisältäen useamman vuoden ilman joogaa kuin joogan parissa. Elämän kiemurat vievät pyörteen lailla eteen päin ja elämä on jatkuvaa tasapainottelua, harmonian hakemista.

Vuonna 2014 olin muutaman vuoden harrastanut joogaa hieman aktiivisemmin ja halusin syventää tietämystäni joogasta. Hakeuduin joogaopettajakoulutukseen ja luotin intuitiooni HIMA Happiness -joogastudiosta asuinseudullani Helsingissä. Keväällä 2015 syreenien kukkiessa seisoin RYT200-sertifikaatti kädessäni, takanani lähes vuoden kestänyt intensiiviopiskelu, opetusharjoittelua sekä kehossani että mielessäni rutkasti lisää tietoa.

Valmistumiseni jälkeen olen ohjannut sekä yksityis- että ryhmätunteja yli 300 ja käynyt useita viikonloppukoulutuksia syventääkseni osaamistani mielen, kehon ja sielun yhdistämisessä. Lisäkoulutuksista pari mainitakseni, olen käynyt muun muassa Villa Mandalan YIN ja kiinalainen lääketiede -jatkokoulutuksen sekä Elisa Kuuttilan Aerial että Michelle Dortignacin Unnata Aerial joogaohjaajakoulutukset.

Tällä hetkellä olen sekä Grounding Yin joogahoito että kokonaisvaltaisen lapsijoogaohjaajan koulutuksissa.

Jaan innolla sydämestäni osaamistani teille! Tervetuloa tunneilleni!

“Let my Mind be focused on the Present
Let my Breath flow life in my Body, in its every cell
Let my Body feel the Earth and root deeply
Let my Lips speak the Truth of my Heart
Let my Heart be linked to the Universe.”
– Mesimarja

KAISA

Kaisa on entinen joukkuevoimistelija, joka 15-vuotiaana kiinnostui joogan ja pilateksen parantavasta ja voimistavasta vaikutuksesta uran päättävän selän rasitusvamman seurauksena kuntoutuskeinoja etsiessään. Kaisa siirtyi tanssin kautta valmentamaan ja siitä aikuisten liikunnan puolelle pysyvästi vuonna 2008 muutaessaan Vaasaan opiskelemaan. Kaisa on ohjannut ryhmäliikuntatunteja lähes 10 vuotta ja ohjaa tällä hetkellä Les Mills BodyPumpia ja BodyBalancea viikoittain sekä Pilatesta ja tanssillisia tunteja tilauksesta. Lisäksi Kaisa opiskelee parhaillaan joogaopettajaksi arvostetussa Villa Mandalan RYT200-joogaopettajakoulutuksessa, josta valmistuu sertifioiduksi joogaopettajaksi keväällä 2018.