OHX40 JOOGA

Of Happiness x 40 tarjoaa joogaelämyksiä erilaisissa miljöissä ympäri Suomea, pääasiassa kuitenkin Helsingissä.

Oma pop up -joogastudiomme on auki! 8. joulukuuta asti pääset parantamaan hyvinvointiasi kanssamme osoitteessa Fleminginkatu 25 D 50. Ohjaamme aamujoogaa, Yin harjoitusta, afterwork joogaa ja asanaklinikkatunteja.  Tuntikuvaukset & paikkavarukset omasta varauskalenteristamme: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi

Seuraava iltatapahtuma studiollamme on perjantaina 20.10. klo 16-21, lisätiedot täältä

Löylyn takkahuonejoogat jatkuvat 9.joulukuuta asti lauantaiaamuisin klo 10-12.30.

Mesimarjalla on vakiotunteinaan parillisten viikkojen  sunnuntaisin Espoon Merijoogassa 16.45 Air jooga lempeä 75min & klo 18.30 Yin jooga lempeä 90min. Myös Esportin vakitunnit jatkuvat kuntokeskuksissa.

Tervetuloa mukaan!

 

Kauttamme voi myös varata yksityistunteja, yksityisopetusta pienille ja isommillekin ryhmille.

Sydämellisesti tervetuloa löytämään sisäinen rauhasi ja tekemään joogan avulla maailmastasi hieman harmonisempi paikka!

LÖY­LYN AA­MU­JOO­GA JA SAU­NA TAK­KA­HUO­NEES­SA 23.9.-9.12.2017

Järjestämme syksyn ajan (23.9.-9.12.2017) aamujoogaa Löylyn takkahuoneessa joka lauantai.

Hintaan 25 € kuuluu jooga ja saunaelämys. Tila on käytössämme klo 10-12:30. Noin 70 minuuttia kestävän joogan aikana tehdään monipuolinen harjoitus kehoa kuunnellen. Virkistävän harjoituksen jälkeen saat nauttia lämmöstä upeissa puitteissa Löylyn saunaosastolla ja pulahtaa veteen, jos siltä tuntuu.

Halutessasi voit jäädä nauttimaan Löylyn kahvilan herkuista tai upeasta brunssista.

Sitovat ilmoittautumiset: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi/of_happiness_x_40/classes

Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/668726499987942

OHX40 JOOGASTUDIO

Syksyn ajan toimiva pop up joogastudiomme avasi ovensa torstaina 14.9.2017.

Tervetuloa hellimään kehoa ja mieltä intiimille ja rauhalliselle studiolle Vallilan S-Marketin viereen.  Viikottain kaksi virkistävän lempeää aamujoogaa, Yin, afterwork jooga ja joka toinen viikko järjestettävät asanaklinikkatunnit. Näiden lisäksi syksyn mittaan luvassa teemailtoja, kursseja ja tapahtumia.

Ensimmäinen kokeilutunti 10€/kpl.

Kaikki tunnit ohjataan tarpeen mukaan joko suomeksi tai englanniksi. Tuntikuvaukset ja varaukset: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi

Esimerkiksi torstai-iltaisin rauhoitumme Veden syleilyn Yin joogatunnilla. Mikäli alla oleva tuntikuvaus puhuttelee, tule mukaan nauttimaan rauhallisesta kuuharjoituksesta.

“Vesi. Pehmeä, soljuva, lempeä elementti, josta kehomme suurimmilta osin koostuu. Löydä yhteys omaan itseen, kehon ja hengityksen vapauteen, virtaavaan ja pehmeään liikkeeseen, lempeyteen ja rauhaan. Tällä kuuharjoitustunnilla hyppäämme tutkimusmatkalle itseen, sukellamme syvälle sallivassa, intiimissä ympäristössä. Sekä perinteisten Yin asanoiden että soljuvamman liikemeditaation tahdittaman harjoituksen aikana löydät uusia tapoja olla tietoisemmin läsnä itsellesi, tässä hetkessä.
Lopuksi rentoudumme Savasanassa kuunnellen veden sointia ja nauttien eteeristen öljyjen tuoksuista.”

https://www.instagram.com/p/BYylCR1nieG/?taken-by=ohx40

YK­SI­TYIS­TUN­NIT

Järjestämme räätälöityjä tunteja tilauksesta yksityisiin ja ryhmien tarpeisiin. Oli kyse tekniikan hiomisesta, yrityksen virkistyspäivästä tai vaikka polttarijoogasta, löydämme varmasti tarpeisiinne sopivan joogatunnin.

Mesimarja ohjaa joogaa ja erilaisia kehonhuolto-/rentoutustunteja. Mesimarja on erikoistunut lempeään, kehoa kuuntelevaan vapauden Flow-joogaan, Yin -joogan ja shiatsun saloihin sekä ilmajoogaan.

Kaisa ohjaa joogan lisäksi pilatesta ja tanssillisia tunteja.

Ota yhteyttä: yoga@ohx40.com

Yksityistunnin voi myös kätevästi varata ajanvarausjärjestelmästä: https://www.varaaheti.fi/ofhappinessx40/fi/of_happiness_x_40/services

YIN JOOGA- JA ÄÄNIHOITOILTA 28.10.2017

Sound Healing & Yin Yoga 28.10. klo 16-18

Järjestämme kokeneen hyvinvointialan ammattilaisen, Jani Toivosen kanssa äänihoito- ja Yin-joogaillan Helsingin Ashtanga joogakoululla lauantaina 28.10. klo 16-18.

Täältä löydät lisätiedot.

Ilmoittaudu mukaan valonkadet@gmail.com

Sydämellisesti tervetuloa mukaan syvälle matkalle itseen!

Eteeristen öljyjen illat Ohx40 studiolla

Maanantaina 6.11. vietämme iltaa voimaannuttavien ja rentouttavien, terapeuttisen tason eteeristen öljyjen tuoksujen parissa ja tutustumme niiden monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin!

Aloitamme illan ohjatulla meditaatiolla, jonka jälkeen käymme illan aikana läpi mm. mistä eteeriset öljyt saadaan ja miksi ne ovat niin mahtava apu arjessa, miten eteerisiä öljyjä voi käyttää ja mihin kaikkeen ne soveltuvat.

Tapahtuma klo 18-20.

Ilmainen sisäänpääsy, lisätiedot täältä

LEMPEÄT SUNNUNTAIT 5. & 12.11. klo 12-15

Anna sunnuntain olla lempeä ja levollinen!

Näin kiireiden kasaantuessa ja päivien lyhentyessä kutsumme sinut viettämään kanssamme Lempeää Sunnuntaita: joogaamaan, vahvistamaan sydänyhteyttäsi, kuulostelemaan itseäsi ja inspiroitumaan yhdessä muiden kanssa. Tapahtuman ohjaavat joogaopettaja Mesimarja Paatero ja henkisen kasvun ohjaaja ja kirjailija Leena Siitonen.

Sunnuntaita on marraskuussa kaksi:
5.11. teemana ILO
12.11. teemana RAKKAUS

Lempeänä sunnuntaina teemme aluksi Mesimarjan ohjauksessa teeman mukaisen lempeän liikkeen Yin & Yang -harjoituksen yhdistäen sekä kuu -että aurinkoenergiota hyödyntäviä liikkeitä sulavaksi jatkumoksi, omaa kehoa kuunnellen. Sen jälkeen etenemme Leenan kanssa inspiroivien luento-osuuksien ja sydäntä avaavien harjoitusten myötä kohti itsen hyväksymistä, aitoutta ja rennompaa arkea. Rauhoitumme kuulostelemaan sydäntämme, muistamme sisäisen viisautemme ja voimamme – löytämään luottamuksen itseemme ja elämäämme. Avaudumme elämän lempeydelle: ilolle, rakkaudelle, kauneudelle, ihmeille ja tarkoituksenmukaisuudelle. Tapahtuman ilmoittautumiset ajanvarausjärjestelmästä

Sydämellisesti tervetuloa mukaan viettämään lempeää sunnuntaita itsesi kanssa! ♥

JOOGAFESTIVAL 2018

Olemme mukana omalla osastollamme ja näytetunneilla 3.-4. maaliskuuta järjestettävillä Joogafestivaleilla Helsingissä.

Festivalien teemana on ILO.  Sydämellisesti tervetuloa tapaamaan meitä osastolle A26!

Lisätiedot festareista täältä: http://www.joogafestival.fi/

MESIMARJA

Ensimmäisen kerran kävin kokeilemassa joogaa teini-iässä vuonna 1999. Jooga tuntui silloin jo omalta, mutta joogapolkuni on ollut mutkikas sisältäen useamman vuoden ilman joogaa kuin joogan parissa. Elämän kiemurat vievät pyörteen lailla eteen päin ja elämä on jatkuvaa tasapainottelua, harmonian hakemista.

Vuonna 2014 olin muutaman vuoden harrastanut joogaa jo hieman aktiivisemmin ja halusin syventää tietämystäni lajista. Hakeuduin joogaopettajakoulutukseen ja luotin intuitiooni HIMA Happiness -joogastudiosta asuinseudullani Helsingissä. Keväällä 2015 syreenien kukkiessa seisoin RYT200-sertifikaatti kädessäni, takanani lähes vuoden kestänyt intensiiviopiskelu, opetusharjoittelua sekä kehossani että mielessäni rutkasti lisää tietoa.

Valmistumiseni jälkeen olen ohjannut sekä yksityis- että ryhmätunteja yli 300 ja käynyt useita viikonloppukoulutuksia syventääkseni osaamistani mielen, kehon ja sielun yhdistämisessä. Lisäkoulutuksista pari mainitakseni, olen käynyt muun muassa Villa Mandalan YIN ja kiinalainen lääketiede -jatkokoulutuksen, Grounding Yin joogahoitajan koulutuksen (2017), sekä Elisa Kuuttilan Aerial että Michelle Dortignacin Unnata Aerial joogaohjaajakoulutukset.

Tällä hetkellä olen vielä kokonaisvaltaisen lapsijoogaohjaajan koulutuksessa.

Jaan innolla sydämestäni osaamistani teille! Tervetuloa tunneilleni!

“Let my Mind be focused on the Present
Let my Breath flow life in my Body, in its every cell
Let my Body feel the Earth and root deeply
Let my Lips speak the Truth of my Heart
Let my Heart be linked to the Universe.”
– Mesimarja

KAISA

Kaisa on entinen joukkuevoimistelija, joka 15-vuotiaana kiinnostui joogan ja pilateksen parantavasta ja voimistavasta vaikutuksesta uran päättävän selän rasitusvamman seurauksena kuntoutuskeinoja etsiessään. Kaisa siirtyi tanssin kautta valmentamaan ja siitä aikuisten liikunnan puolelle pysyvästi vuonna 2008 muutaessaan Vaasaan opiskelemaan.

Kaisa on ohjannut ryhmäliikuntatunteja lähes 10 vuotta ja ohjaa tällä hetkellä Les Mills BodyPumpia ja BodyBalancea viikoittain sekä Pilatesta ja tanssillisia tunteja tilauksesta. Lisäksi Kaisa opiskelee parhaillaan joogaopettajaksi arvostetussa Villa Mandalan RYT200-joogaopettajakoulutuksessa, josta valmistuu sertifioiduksi joogaopettajaksi keväällä 2018.