OHX40 JOOGA

Of Happiness x 40 tarjoaa joogaelämyksiä erilaisissa miljöissä ympäri Suomea, pääasiassa kuitenkin Helsingissä.

Seuraava tapahtumamme on maaliskuun alussa Joogafestivaleilla Helsingin Kaapelitehtaalla. Tervetuloa tutustumaan meihin osastollemme A28 sekä joogaan että tuotteisiin! Lisätiedot Facebookista.

Löylyn takkahuonejoogat jatkuvat koko kevään 26.5. asti lauantaiaamuisin klo 10-12.30. Ajanvaraus on siirtynyt Löylylle:  myyntipalvelu@royalravintolat.com tai puhelimitse 09-61286550. Suosittelemme kysymään peruutuspaikkoja tai ilmoittautumaan jonoon.

Tervetuloa mukaan!

 

Kauttamme voi myös varata yksityistunteja, yksityisopetusta pienille ja isommillekin ryhmille.

Sydämellisesti tervetuloa löytämään sisäinen rauhasi ja tekemään joogan avulla maailmastasi hieman harmonisempi paikka!

LÖY­LYN AA­MU­JOO­GA JA SAU­NA TAK­KA­HUO­NEES­SA 13.1.-26.5.2018

Järjestämme kevään ajan (13.1.-26.5.2018) aamujoogaa Löylyn takkahuoneessa joka lauantai.

Hintaan 25 € kuuluu jooga ja saunaelämys. Tila on käytössämme klo 10-12:30. Noin 70 minuuttia kestävän joogan aikana tehdään monipuolinen harjoitus kehoa kuunnellen. Virkistävän harjoituksen jälkeen saat nauttia lämmöstä upeissa puitteissa Löylyn saunaosastolla ja pulahtaa veteen, jos siltä tuntuu.

Halutessasi voit jäädä nauttimaan Löylyn kahvilan herkuista tai upeasta brunssista.

Sitovat ilmoittautumiset, jonotus, kyselyt ja peruutukset: myyntipalvelu@royalravintolat.com tai puhelimitse 09-61286550

Lisätiedot Facebookista

 

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

OHX40 JOOGAFESTIVALEILLA 3. & 4. MAALISKUUTA

Of Happiness X 40 tuo mukanaan tuulahduksen Tyynenmeren rauhaa maaliskuun alun Joogafestivaleille.

Mukana suosikkituotteiden (leggingsit, bolsterit ja joogamattokassit) lomassa on myös uutuuksia!
Mesimarja on valmistanut uniikkeja unisieppareita luonnonmateriaaleista ja kierrätyslangoista sekä lisää merinovillaisia upeita neuleluomuksia.

ILO -teemaiset Festivalit ovat Helsingin Kaapelitehtaalla maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tapahtuma on avoinna yleisölle lauantaina klo 9-18 ja sunnuntaina klo 9-17.

Mesimarja ohjaa tuttuun tapaan kaksi joogatuntia viikonlopun aikana:

Free Flowing
Lauantai 3.3.2018 klo 15.30, sali 1
The Art of Silence
Sunnuntai 4.3.2018 klo 14.15, sali 1

Osastomme A 28 löytyy päähallista Loungen läheltä Viisas Elämä -osastoa vastapäätä.

Tervetuloa moikkaamaan, voimaan hyvin ja tekemään elämää mullistavia hankintoja!

Lisätiedot Facebook-tapahtumastamme ja järjestäjän nettisivuilta: http://www.joogafestival.fi/

https://www.instagram.com/p/BYylCR1nieG/?taken-by=ohx40

YK­SI­TYIS­TUN­NIT

Järjestämme räätälöityjä tunteja tilauksesta yksityisiin ja ryhmien tarpeisiin. Oli kyse tekniikan hiomisesta, yrityksen virkistyspäivästä tai vaikka polttarijoogasta, löydämme varmasti tarpeisiinne sopivan joogatunnin.

Mesimarja ohjaa joogaa ja erilaisia kehonhuolto-/rentoutustunteja. Mesimarja on erikoistunut lempeään, kehoa kuuntelevaan vapauden Flow-joogaan, Yin -joogan ja shiatsun saloihin sekä ilmajoogaan.

Kaisa ohjaa joogan lisäksi pilatesta ja tanssillisia tunteja.

Ota yhteyttä: yoga@ohx40.com

MESIMARJA

Ensimmäisen kerran kävin kokeilemassa joogaa teini-iässä vuonna 1999. Jooga tuntui silloin jo omalta, mutta joogapolkuni on ollut mutkikas sisältäen useamman vuoden ilman joogaa kuin joogan parissa. Elämän kiemurat vievät pyörteen lailla eteen päin ja elämä on jatkuvaa tasapainottelua, harmonian hakemista.

Vuonna 2014 olin muutaman vuoden harrastanut joogaa jo hieman aktiivisemmin ja halusin syventää tietämystäni lajista. Hakeuduin joogaopettajakoulutukseen ja luotin intuitiooni HIMA Happiness -joogastudiosta asuinseudullani Helsingissä. Keväällä 2015 syreenien kukkiessa seisoin RYT200-sertifikaatti kädessäni, takanani lähes vuoden kestänyt intensiiviopiskelu, opetusharjoittelua sekä kehossani että mielessäni rutkasti lisää tietoa.

Valmistumiseni jälkeen olen ohjannut sekä yksityis- että ryhmätunteja yli 500 ja käynyt useita viikonloppukoulutuksia syventääkseni osaamistani mielen, kehon ja sielun yhdistämisessä. Lisäkoulutuksista pari mainitakseni, olen käynyt muun muassa Villa Mandalan YIN ja kiinalainen lääketiede -jatkokoulutuksen, Grounding Yin joogahoitajan koulutuksen (2017), sekä Elisa Kuuttilan Aerial että Michelle Dortignacin Unnata Aerial joogaohjaajakoulutukset.

Tällä hetkellä olen vielä kokonaisvaltaisen lapsijoogaohjaajan koulutuksessa.

Jaan innolla sydämestäni osaamistani teille! Tervetuloa tunneilleni!

“My Mind is focused on the Present
My Breath flows life in my Body,
nourishing and rebuilding every cell
My Body feels the Earth and roots deeply
My Lips speak the Truth of my Heart
My Heart is linked to the Universe
And all that is.
LOVE and LIGHT.”

– Mesimarja

KAISA

Kaisa on entinen joukkuevoimistelija, joka 15-vuotiaana kiinnostui joogan ja pilateksen parantavasta ja voimistavasta vaikutuksesta uran päättävän selän rasitusvamman seurauksena kuntoutuskeinoja etsiessään. Kaisa siirtyi tanssin kautta valmentamaan ja siitä aikuisten liikunnan puolelle pysyvästi vuonna 2008 muutaessaan Vaasaan opiskelemaan.

Kaisa on ohjannut ryhmäliikuntatunteja lähes 10 vuotta ja ohjaa tällä hetkellä Les Mills BodyPumpia ja BodyBalancea viikoittain sekä Pilatesta ja tanssillisia tunteja tilauksesta. Lisäksi Kaisa opiskelee parhaillaan joogaopettajaksi arvostetussa Villa Mandalan RYT200-joogaopettajakoulutuksessa, josta valmistuu sertifioiduksi joogaopettajaksi keväällä 2018.