OHX40 JOOGA

Of Happiness x 40 tarjoaa joogaelämyksiä erilaisissa miljöissä ympäri Suomea, pääasiassa kuitenkin Helsingissä.

Löylyn kesän terassijoogat ovat käynnissä! Joogat säävarauksella Löylyn yläterassilla ajalla 2.6. – 30.8.2018 joka TORSTAI ja LAUANTAI. Jooga klo 7.30-8.40, sauna auki klo 10.00 asti. Ajanvaraus Löylyn myytipalvelusta :  myyntipalvelu@royalravintolat.com tai puhelimitse 09-61286550. Suosittelemme kysymään peruutuspaikkoja tai ilmoittautumaan jonoon.

Tervetuloa mukaan!

Löylyn takkahuonejoogat jatkuvat taas lauantaina 1.9.2018 Syksyn ajan joogat joka viikko sekä lauantaisin että sunnuntaisin 23.12. asti. Lauantaiaamuisin klo 10-12.30 ja sunnuntaisin klo 11.30-14.00. Ajanvaraus aukeaa elokuun alussa.

Kauttamme voi myös varata yksityistunteja, yksityisopetusta pienille ja isommillekin ryhmille.

Sydämellisesti tervetuloa löytämään sisäinen rauhasi ja tekemään joogan avulla maailmastasi hieman harmonisempi paikka!

YK­SI­TYIS­TUN­NIT

Järjestämme räätälöityjä tunteja tilauksesta yksityisiin ja ryhmien tarpeisiin. Oli kyse tekniikan hiomisesta, yrityksen virkistyspäivästä tai vaikka polttarijoogasta, löydämme varmasti tarpeisiinne sopivan joogatunnin.

Mesimarja ohjaa joogaa ja erilaisia kehonhuolto-, rentoutus- ja meditaatiotunteja. Mesimarja on erikoistunut lempeään, kehoa kuuntelevaan vapauden Flow-joogaan, eri meditaatiotekniikoihin, Yin -joogan ja shiatsun saloihin sekä ilmajoogaan. Mesimarja on opiskellut myös luontoyhteysohjaajaksi ja voi ohjata esimerkiksi luontoyhteysmeditaatioita, -kävelyitä, vesiseremonioita tai muita hiljentymisen tunteja, kursseja tai tapahtumia.

Kaisan ote joogan ohjaukseen on dynaamisempi, hän on omillaan voimakkaammissa harjoituksissa ja ohjaa joogan lisäksi pilatesta, lihaskunto- ja tanssillisia tunteja.

Ota yhteyttä: yoga@ohx40.com

LÖYLYN TERASSIJOOGAT KESÄ 2018

Kolmas kesä suosittuja Löylyn terassijoogia on käynnissä!

Upeasta merelle avautuvasta maisemasta ja virkistävästä aamuharjoituksesta raikkaassa meri-ilmassa pääsee nauttimaan joka TORSTAI ja LAUANTAI ajalla 2.6. – 30.8.2018. Noin 70 minuuttia kestävän harjoituksen aikana liikumme monipuolisesti kehoa kuunnellen. Kehon herätyksen jälkeen saat jatkaa saunaelämykseen ja uimaan tai jäädä nauttimaan kesäpäivästä sekä kahvilan antimista terassille.

AAMUJOOGA ja SAUNA 25€ (sis. pyyhkeen, pefletin ja pesuaineet)
AAMUJOOGA 15€

Varaukset:
myyntipalvelu@royalravintolat.com
Viestiin nimesi, varauksen päivämäärä, kuinka monelle hengelle varaus on ja puhelinnumerosi.

Maksu paikan päällä. Minimiosallistujamäärä on 10 henkilöä ja maksimissaan otamme 44 mukaan.
Emme kuitenkaan halua vilustua tai kastua läpimäriksi, joten joogatunneille on SÄÄVARAUS. Mahdollisesta joogatunnin peruuntumisesta ilmoitetaan edellisenä iltana klo 19 mennessä Facebook TAPAHTUMASSA ja Ohx40 Instagram -tarinassa.

Ihanaa, valo lisääntyy ja kesä lähestyy!

Nähdään pian Löylyn terassilla! ♥

LÖY­LYN AA­MU­JOO­GA JA SAU­NA TAK­KA­HUO­NEES­SA 1.9.-23.12.2018

Järjestämme suosittuja takkahuonejoogia myös syksyllä Löylyn takkahuoneessa joka lauantai ja sunnuntai.

Hintaan 30 € kuuluu jooga ja saunaelämys. Tila on käytössämme lauantaisin klo 10-12:30 (yksityinen saunavuoro) ja sunnuntaisin klo 11.30-12.50, jonka jälkeen yhteissaunavuoro.

Noin 70 minuuttia kestävän joogan aikana tehdään monipuolinen harjoitus kehoa kuunnellen. Virkistävän harjoituksen jälkeen saat nauttia lämmöstä upeissa puitteissa Löylyn saunaosastolla ja pulahtaa veteen, jos siltä tuntuu.

Halutessasi voit jäädä nauttimaan Löylyn kahvilan herkuista tai upeasta brunssista.

Lisätiedot, ilmoittautumisohjeet ja Facebook-tapahtuman päivitämme pian.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

MESIMARJA

Ensimmäisen kerran kävin kokeilemassa joogaa teini-iässä vuonna 1999. Jooga tuntui silloin jo omalta, mutta joogapolkuni on ollut mutkikas sisältäen useamman vuoden ilman joogaa kuin joogan parissa. Elämän kiemurat vievät pyörteen lailla eteen päin ja elämä on jatkuvaa tasapainottelua, harmonian hakemista.

Vuonna 2014 olin muutaman vuoden harrastanut joogaa jo hieman aktiivisemmin ja halusin syventää tietämystäni lajista. Hakeuduin joogaopettajakoulutukseen ja luotin intuitiooni HIMA Happiness -joogastudiosta asuinseudullani Helsingissä. Keväällä 2015 syreenien kukkiessa seisoin RYT200-sertifikaatti kädessäni, takanani lähes vuoden kestänyt intensiiviopiskelu, opetusharjoittelua sekä kehossani että mielessäni rutkasti lisää tietoa.

Valmistumiseni jälkeen olen ohjannut sekä yksityis- että ryhmätunteja yli 500 ja käynyt useita viikonloppukoulutuksia syventääkseni osaamistani mielen, kehon ja sielun yhdistämisessä. Lisäkoulutuksista pari mainitakseni, olen käynyt muun muassa Villa Mandalan YIN ja kiinalainen lääketiede -jatkokoulutuksen, Grounding Yin joogahoitajan koulutuksen (2017), sekä Elisa Kuuttilan Aerial että Michelle Dortignacin Unnata Aerial joogaohjaajakoulutukset. Olen myös opiskellut sekä Shiva Rean että Simon Borg-Olivierin kanssa.

Tällä hetkellä olen vielä kokonaisvaltaisen lapsijoogaohjaajan koulutuksessa.

Jaan innolla sydämestäni osaamistani teille! Tervetuloa tunneilleni!

“My Mind is focused on the Present
My Breath flows life in my Body,
nourishing and rebuilding every cell
My Body feels the Earth and roots deeply
My Lips speak the Truth of my Heart
My Heart is linked to the Universe
And all that is.
LOVE and LIGHT.”

– Mesimarja

KAISA

Kaisa on entinen joukkuevoimistelija, joka 15-vuotiaana kiinnostui joogan ja pilateksen parantavasta ja voimistavasta vaikutuksesta uran päättävän selän rasitusvamman seurauksena kuntoutuskeinoja etsiessään. Kaisa siirtyi tanssin kautta valmentamaan ja siitä aikuisten liikunnan puolelle pysyvästi vuonna 2008 muutaessaan Vaasaan opiskelemaan.

Kaisa on ohjannut ryhmäliikuntatunteja 10 vuotta ja ohjaa tällä hetkellä joogaa, Les Mills BodyPumpia ja BodyBalancea viikoittain sekä Pilatesta ja tanssillisia tunteja tilauksesta. 

Kaisa on valmistunut RYT200 sertifioiduksi joogaopettajaksi vaativasta ja arvostetusta Villa Mandalan joogaopettajakoulutuksesta 2018.