Me Ohx40® brändillä uskomme, että onnellisuus on elämäntapa ja elämänasenne. Onnellisuus on läsnä jokaisessa hetkessä monella eri tapaa. Onnellisuus myös merkitsee jokaiselle ihmiselle erilaisia asioita. Haluamme olla brändi, joka on mukana luomassa parempaa tulevaisuutta, lisäämässä hyvinvointia ja toimivampia ratkaisuja sekä luonnon että ihmiset huomioiden. Haluamme tuoda väriä, oivalluksia, iloa ja harmoniaa ihmisten elämään! Osoittaa, että onnen voi saavuttaa joka hetki. Onni voi olla rauhallinen meditaatiohetki, lenkki ystävien seurassa tai mitä tahansa, mikä kyseisellä hetkellä tuo henkilölle onnellisuutta. Tapoja on 40, sinä päätät mistä ne koostuvat.

Of Happiness X 40 kiteytettynä:

Ohx40 on lifestyle brändi, joka keskittyy hyvinvointiin, palveluihin ja tuotteisiin. Toteutamme tapahtumia ja valmistamme eettisesti laadukkaita, uniikkeja ja kestäviä vaatteita, asusteita ja joogatarvikkeita.

MESIMARJA

Luova voima OhX40® brändin takana

Visionääri, jolta ei ideat lopu kesken. Tämä kauneutta ja luontoa arvostava jumalatar on koulutukseltaan muotoilija, joogaopettaja ja vaatetusompelija. Mesimarjan elämäntehtävä on rakentaa parempaa maailmaa, pala palalta. Luoda yhteistyössä luonnon ja toisten ihmisten kanssa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Mesimarjalle sydämen asia ja siksi onnellisuuden tapoja onkin monta vain muutaman sijaan. Mesimarjalla on vahva ymmärrys kehon, mielen ja sielun yhteydestä sekä henkisyyden merkityksestä arjessa.

Mesimarja suunnittelee, kaavoittaa ja luo kaikki Ohx40® vaatteet ja tuotteet.  Suurin visio hänellä on uusien kankaiden, ekologisten ja eettisten, täysin luonnosta luontoon kiertävien, ylellisten suojavaatteiden kehittämisessä. Tämä projekti on vasta alkutekijöissään, mutta realisoituessaan tulee mullistamaan käsityksen vaatteista.

Vahvuuksinaan pettämätön värisilmä, suuri sydän, avoin suhtautuminen, kuuntelu- ja ongelmienratkaisutaito – Mesimarja herää jokaiseen aamuun uutena seikkailuna. Mitä päivä tuo tullessaan, jää nähtäväksi. Pääasia että kuuntelet sydämesi ääntä ja hyppäät maailmankaikkeuden johdatettavaksi!

Ota yhteyttä:
mesimarja@ohx40.com

KAISA

Kaisa - OHX40® brändin kaupallisen puolen asiantuntija

Kaisa yhdistää vuosien ohjaajataustan ja kaupallisen osaamisen.
Kaisa hillitsee siskonsa joskus villejäkin ideoita ja tuo mukaan konkreettisen näkökulman arvioimalla, mikä ideoista toimisi käytännössä ja mikä ei. Kaisa on valmistunut Kauppatieteiden maisteriksi Vaasan Yliopistosta 2014 ja hänellä on työkokemusta niin myynnistä, markkinoinnista kuin projektijohtamisesta.

Kaisa on entinen joukkuevoimistelija ja tanssija, joka nuorena koetun vakavan selkävamman myötä kiinnostui pilateksesta ja joogasta vuonna 2004. Hän on ohjannut ryhmäliikuntatunteja aktivisesti vuodesta 2006 ja käynyt lukuisia koulutuksia liikunta-alaan, ohjaamiseen ja anatomiaan liittyen. Joogaopettajaksi Kaisa valmistui 2018 toukokuussa arvostetusta Villa Mandalan joogaopettajakoulusta.

Kansainvälinen neiti on ehtinyt asumaan aikuisiällä Ranskassa ja Chilessä, jonka aikana hän ymmärsi, kuinka paljon hyödyntämätöntä potentiaalia suomalaisessa liike-elämässä on. Kaisan unelmissa siintääkin suomalaisen osaamisen vieminen maailmalle niin tuotteiden, kuin tietotaidon muodossa.

Ota yhteyttä:
kaisa@ohx40.com

SONJA

OhX40® brändin vastuullisuusasiantuntija

Sonja believes whole-heartedly in cultivating compassion for our planet and
all living beings by making better decisions in business and in our
daily lives.

Her work:

“As a sustainability specialist in OhX40 I am connecting purpose-driven
business, environmental and ethical stewardship and balanced human
wellbeing. I’m safeguarding our yoga wear and products to be sustainable
in every aspect and at each stage of their lifecycle. This means that we
are sourcing organic and/or recycled fabrics, making sure no harmful
chemicals are used, re-using textiles waste, and designing lasting
products, which we are happy to take back and upcycle into something new
after the product is no longer serving its original purpose. Our
products are designed and crafted in Finland, by the people we know put
a lot of love into making them. Love is reciprocal, so we also want to
support their work and their unique skills in craftsmanship.

I’m also working as a Ph.D. researcher at the Faculty of Management in
Tampere University, where I’m studying how businesses can mobilize and
manage sustainability transformations. As a co-founder of Love
Foundation Helsinki, I’m collaborating in a non-profit network aiming to
advance sustainability transformations in the urban community through
the means of art and creative culture.”

Yoga

“I’ve been practicing different yoga styles for five years and after
finishing my Ph.D. research I will pursue my dream of yoga teacher
training. Until then, I’m a grateful and curious student of Mesimarja.”

Ota yhteyttä:
sonja@ohx40.com