Me Ohx40 uskomme, että onnellisuus on elämäntapa ja elämänasenne. Onnellisuus on läsnä jokaisessa hetkessä monella eri tapaa. Onnellisuus myös merkitsee jokaiselle ihmiselle erilaisia asioita. Haluamme olla brändi, joka on mukana luomassa parempaa tulevaisuutta, lisäämässä hyvinvointia ja toimivampia ratkaisuja sekä luonnon että ihmiset huomioiden. Haluamme tuoda väriä, oivalluksia, iloa ja harmoniaa ihmisten elämään! Osoittaa, että onnen voi saavuttaa joka hetki. Onni voi olla rauhallinen meditaatiohetki, lenkki ystävien seurassa tai mitä tahansa, mikä kyseisellä hetkellä tuo henkilölle onnellisuutta. Tapoja on 40, sinä päätät mistä ne koostuvat.

Of Happiness X 40 kiteytettynä:

Ohx40 on lifestyle brändi, joka keskittyy hyvinvointiin, palveluihin ja tuotteisiin. Toteutamme tapahtumia ja valmistamme eettisesti laadukkaita, uniikkeja ja kestäviä vaatteita, asusteita ja joogatarvikkeita.

MESIMARJA

Luova voima OhX40® brändin takana

Visionääri, jolta ei ideat lopu kesken. Tämä kauneutta ja luontoa arvostava jumalatar on koulutukseltaan muotoilija, joogaopettaja ja vaatetusompelija. Mesimarjan elämäntehtävä on rakentaa parempaa maailmaa, pala palalta. Luoda yhteistyössä luonnon ja toisten ihmisten kanssa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntään ja siksi onnellsuuden tapoja onkin monta vain muutaman sijaan.Mesimarjalla on vahva ymmärrys kehon, mielen ja sielun yhteydestä sekä henkisyyden merkityksestä arjessa.

Mesimarja suunnittelee, kaavoittaa ja luo kaikki Ohx40® vaatteet ja tuotteet.  Suurin visio hänellä on uusien kankaiden, ekologisten ja eettisten, täysin luonnosta luontoon kiertävien, ylellisten suojavaatteiden kehittämisessä.Tämä projekti on vasta alkutekijöissään, mutta realisoituessaan tulee mullistamaan suojaavat vaatteet.

Vahvuuksinaan pettämätön värisilmä, suuri sydän, avoin suhtautuminen, kuuntelu- ja ongelmienratkaisutaito Mesimarja herää jokaiseen aamuun uutena seikkailuna. Mitä päivä tuo tullessaan, jää nähtäväksi. Pääasia että kuuntelet sydämesi ääntä ja hyppäät maailmankaikkeuden johdatettavaksi!

Ota yhteyttä:
mesimarja@ohx40.com

KAISA

Kaisa is the BUSINESS MIND behind OHX40 brand.
She is the filter of the brand, the one who considers which ones of all the creative ideas could work in real life. She is the organising element of the creativeness and is the one who takes care that the ideas turn into reality in a practical way. She is Master of Science in Economics from University of Vaasa, Finland and has a strong knowledge of International Business. Kaisa has a background as aesthetic gymnast, group fitness instructor and dancer. In business world she has worked with start-ups before and has experience especially from the field of Marketing, Project Management and Sales.

Contact Kaisa:
kaisa @ohx40.com